Bli sponsor

Paddla för Livet genomför expeditioner i syfte att uppmärksamma miljön och aktivt bidra till en renare natur. Vid sidan om vårt arbete att samla skräp och sprida vårt budskap om miljövärderingar under expeditioner bedriver vi forskning. Att vara med som sponsor på våra projekt innebär att Ni är en del av detta och möjliggör framtiden för oss. Att samarbeta med oss innebär att Ni ställer er på en Grön och Miljövänlig plattform. Att samarbeta med Paddla för Livet är en certifiering för ett gott miljöengagemang som kan användas till egen marknadsföring och reklam.

Exponering

Som sponsor på våra expeditioner har man god exponering i våra medier – här på hemsidan, på vår Facebooksida och på eventuella expeditionsspecifika bloggar. Som sponsor syns man på vår utrustning: kajaker, kläder, flytvästar, tält mm. Vi träffar ofta media innan, under och efter expeditioner, vilket innebär eventuell exponering i tidningar, TV och radio. Hittills har vi varit med i svensk och norsk riks-TV, flertalet större och mindre tidningar samt på rikstäckande radio.

Produkttestning och -utveckling av utrustning

Vi garanterar att sponsrad utrustning testas ordentligt då våra expeditioner är krävande och utmanar utrustningen. Till exempel innebar expedition Sverige runt 2013 hela 2334 km paddling, 90 dagar i tält och ca 10 timmar paddling per dag. Det blev en gedigen test av Aclimas ullkläder och Skims kajaker.
Vi har god och kontinuerlig kontakt med alla våra sponsorer och ger feedback till respektive företag under expeditionens gång, en uppföljning i efterhand med professionellt foto-material, samt anteckningar och idéer på utveckling. Vi lämnar kommentarer, kritik och en stor hög av bilder. Dels reklambilder och dels bilder på slitage, problem och utvecklingsmöjligheter.

_______________________________________________________________________________

Vår deal är att Ni skickar utrustningen efter överenskommelse och vi använder den. Överenskommelsen innebär antingen att vi testar produkterna gratis eller avlönat, beroende på situation.

Vi ställer krav och samarbetar endast med företag och parter med seriös och ansvarsfull miljöpolicy.

Vi är intresserade av två typer av sponsorskap

  • Utrustning till expeditioner
  • Pengar för finansiering av expeditioner

Vid intresse av att sponsra Paddla för Livet eller en kommande expedition hör av Er. Kontakta oss här!

Just nu söker vi

  • Sponsor av köksutrustning till våra kommande expeditioner 2015 och 2016
  • Sponsor av skalplagg till våra kommande expeditioner 2015 och 2016
  • Hjälp med finansiering till våra kommande expeditioner 2015 och 2016

Paddla för Livet har idag ett gott och nära samarbete med följande företag:

slideshow spons 07

slideshow spons 01

slideshow spons 03